PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats informatie bestellen en verzending

Bestellen en verzending
Verzendkosten en meer

PosterPlaats unieke stadsposter Edes Lunters en Barnevelds ABC poster plaats Ede Lunteren en Barneveld informatie bestellen en verzending

Bestellen

Het bestellen van jouw gewenste ABC poster(s) of ansichtkaart(en) is heel eenvoudig! Je kiest je favoriete plaats en het gewenste formaat. Plaats deze in je winkelwagen en ga door naar afrekenen. Na het invullen van je gegevens en een succesvolle betaling ontvang je een e-mail met de orderbevestiging. De bestelling is dan goed bij ons binnen gekomen en wij gaan de verzending van jouw poster(s) of ansichtkaart(en) in gang zetten. Dan is het alleen nog een kwestie van wachten tot de deurbel gaat en ophangen maar.

Verzendkosten

Wij bieden vanaf een bestelwaarde van €49,- gratis verzending in Nederland en België! Bij bestellingen onder €49,- bedragen de verzendkosten €5,95 voor posters. Voor ansichtkaarten is dit €3,95 en wordt het verzonden in een brievenbuspakketje. Gratis afhalen is ook mogelijk, maar alleen op afspraak! Neem daarvoor eerst contact met ons op via het contactformulier, of stuur direct een mail naar info@posterplaats.nl.

Verzending

Zodra we je bestelling binnen hebben rollen we je poster netjes en met veel liefde op. De koker wordt weer verzonden in een perfect passende lange doos zodat deze goed beschermd is tijdens het vervoer met DHL of PostNL. Ansichtkaarten gaan in een speciaal daarvoor ontwikkeld verzenddoosje. Je mag de bestelling binnen 2 tot 5 werkdagen verwachten! We zullen uiteraard ons best doen de poster(s) of ansichtkaart(en) zo snel mogelijk te leveren.

Wil je er zeker van zijn dat een bestelling op tijd is voor bijvoorbeeld een jubileum of verjaardag? Mail ons de uiterste datum of leg je wens voor via onderstaande chat. We kunnen altijd kijken wat er te regelen is, we denken graag met je mee! Zodra je bestelling onderweg is krijg je via DHL of PostNL een track & trace opgestuurd en weet je exact waar je bestelling zich bevindt.

Wanneer er een hoge onvoorziene vraag is, bijvoorbeeld tijdens feestdagen zoals Black Friday, Sinterklaas, of Kerst, dan kan er vertraging zijn bij DHL of PostNL waardoor de levertijd iets langer duurt dan gebruikelijk. Als dat het geval is spijt dat ons zeer, maar kunnen wij daar helaas niks aan doen. Onze tip: heb je een deadline, bestel op tijd!

Zelf afhalen

Het is ook mogelijk om zonder verzendkosten je poster(s)of ansichtkaart(en) bij ons aan huis af te halen! Maar neem vóór het bestellen eerst contact met ons op via onderstaande chat of stuur een mail naar info@posterplaats.nl.

Je ontvang dan een een ophaalvoorstel en unieke kortingscode zodat je de bestelling zonder verzendkosten kan plaatsen. Let op: Deze kortingscode kan niet samen met andere kortingscodes worden gebruikt! Zodra een ophaalmoment met ons is afgestemd, pas dan staat je bestelling klaar.

Het afhaaladres is:
Compagnie 8
6711 VP, Ede
(Kazerneterrein)

Let op: zelf afhalen kan alleen op afspraak!

Vragen?

Heb je toch nog vragen over het bestellen en de verzending? Kijk dan snel of je het antwoord wel kan vinden op de veelgestelde vragen pagina. Heb je een vraag, maar staat deze daar niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veilig online betalen met je eigen bank of gewenste betaalmiddel

PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats veilig betalen