PosterPlaats stadsposter special edition poster Verloskundige Veenendaal header

Special edition
Jouw eigen unieke variant

PosterPlaats stadsposter special edition poster Verloskundige Veenendaal

Wil je een eigen unieke poster?
Dat kan!

Onze posters (en ansichtkaarten) zijn stuk voor stuk enorm populair onder de lokale bewoners. Dan is het natuurlijk extra leuk hier een unieke variant van uit te brengen. De lokale basisposter wordt gebruikt en aangevuld met jouw eigen illustraties, passend bij jouw bedrijf of organisatie. Uiteraard allemaal in overleg en met behulp van de input dat tijdens onze intake naar voren komt. Aan ons de uitdaging dit samen te vatten in 4 illustraties en te verwerken in de lokale basisposter (en ansichtkaarten). Met als resultaat: Een zeer gewaardeerd en uniek relatiegeschenk, hangend op een prominente plek aan de muur!

Heb je ook interesse in een special edition? Neem dan snel contact met ons op. Dan komen wij bij je terug met meer informatie over onze werkwijze, prijzen en aantallen. Graag tot ziens.

Groetjes, Jelle en Daisy
Team PosterPlaats

We pakken altijd één van onze lokale posters als basis. Daarvan kunnen maximaal 4 illustraties vervangen worden. Door een maximum in te stellen blijft de lokale ABC poster herkenbaar en voor de ontvangers (jouw doelgroep) leuk om te ontvangen.

Jazeker. Op jouw unieke ABC poster staat linksonder in de hoek: “Speciale editie van …”. Op de ansichtkaarten staat dit op de achterkant en is er ruimte voor jouw logo. De ansichtkaarten hebben lijntjes en zijn opgezet om te versturen per post. Maar als je een eigen boodschap of invulling op de achterkant wilt, is dat uiteraard ook mogelijk! Alle wensen zullen we tijdens de intake bespreken.

De unieke posters worden opgerold geleverd in aparte kokers met daarop een ronde sticker met ons logo. Eventueel inclusief onze flyer of een eigen flyer. Deze keuzes zullen tijdens onze intake afgestemd worden.

De ansichtkaarten worden per 50 los in doosjes geleverd. Deze kan je dan bijvoorbeeld zelf verwerken in je eigen Kerstgeschenken of cadeaupakketten.

Voor een eigen unieke poster geldt een minimale afname van 50 stuks. Omdat deze apart gedrukt worden is het pas vanaf dit aantal kostentechnisch interessant, voor beide partijen. Uiteraard bij grotere aantallen zullen de kostprijzen per stuk lager zijn. Voor een special edition als ansichtkaart geldt een minimale afname van 500 stuks.

Is deze minimale afname helaas toch te veel en ben je bijvoorbeeld op zoek naar 5 posters? Dan is het eventueel mogelijk om onze algemene ABC posters groot in te kopen. Dat geldt ook voor 50 ansichtkaarten of meer.

Heb je op een later moment meer van jouw eigen unieke posters of ansichtkaarten nodig? Dan kunnen we dit altijd op een later moment extra naleveren.

PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats zakelijk usp unieke muurdecoratie

Unieke muurdecoratie
Uitermate geschikt voor o.a. makelaars, (tandarts)praktijken of recreatieparken...

PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats zakelijk usp gewaardeerd relatiegeschenk

Gewaardeerd relatiegeschenk
Iedeaal om bijvoorbeeld te gebruiken als Kerstgeschenk of in cadeaupakketten

PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats zakelijk usp bijna alles kan

(Bijna) alles kan
Van grote aantallen tot snelle levering, geen uitdaging is voor ons te gek

PosterPlaats stadsposter Veens ABC poster special edition referentie Verloskundige Veenendaal Herma de Gooier en Loes Bisselink foto

Referentie
Verloskundigen Veenendaal

De éérste ‘special edition’ is een feit! Voor Verloskundigen Veenendaal mochten we onlangs  een special edition maken. Een super toffe klus!

“Toen wij bij toeval het Veens ABC voorbij zagen komen waren wij blij verrast om te zien dat onze nieuwe teams Turf en Wol hierop vermeld stonden! Na contact te hebben opgenomen met Jelle om te vragen of wij nog wat letters konden aanpassen, werd onze Special Edition geboren! Heel blij zijn wij met de nieuwe ontwerpen van (M) mama, (P) papa(V) Verloskundigen Veenendaal en (Z) Zwangerschap, een poster die precies aansluit bij onze Verloskundigen Praktijk. Dit alles prachtig geleverd in kokers en een bijpassende houten kist. Dankjewel Jelle voor de fijne samenwerking en het resultaat.”

Herma de Gooijer
Praktijkmanager Verloskundigen Veenendaal

 

Wil jij ook een special edition? Of wil je gewoon meer informatie over dit zeer gewaardeerde en duurzame relatiegeschenk? Neem dan contact met ons op. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden!

Neem contact met ons op
ABC poster special edition Verloskundigen Veenendaal met twee uitgelichte unieke objecten

Handgetekend
Zelf ontworpen illustraties

Iedere illustratie op de poster is met de hand getekend. Het kleurenpalet bestaat uit zachte aardetinten die een harmonieus en rustgevend geheel vormen.

Herkenbaar

Objecten uit de omgeving

Onze posters zijn allemaal uniek met zijn eigen lokale objecten, gebruiken en festiviteiten. Is jouw bedrijf of organisatie bijvoorbeeld gevestigd in Ede, Lunteren, Barneveld, Bennekom, Veenendaal of Wageningen? Dan zul je de illustraties vast herkennen. Bekijk snel onze lokale basisposters en neem contact met ons op om hier een unieke variant van te maken.

Wil je ook een special edition? Neem snel contact met ons op! We vertellen je graag meer over de mogelijkheden…

Reviews van PosterPlaats
Wat vinden anderen van de posters?

M

Marieke Dekker
7 juni 2024

5 sterren! Wat een prachtige poster. De poster die ik besteld had werd niet geleverd door DHL. Maar ik werd direct goed geholpen door Jelle. Hij heeft zelf een nieuwe poster gebracht. Heel blij met de poster en het snelle en goede contact. Bedankt!

 

Bekijk review op Google

A

Alvaro Lau
29 mei 2024

Werkelijk prachtige poster uit Wageningen, gedrukt in een zeer goede kwaliteit!! Een heel leuk cadeau als herinnering aan Wageningen voor iedereen die er heeft gewoond.

 

Bekijk review op Google

M

Marian Veenstra-Baggerman
17 maart 2024

Absoluut 5 sterren voor Posterplaats! Wat een originele ABC’s hebben zij helemaal zelf ontwikkeld. En inmiddels al van veel plaatsen. Knap hoe zij van elke plaats de leukste en mooiste plekjes weten vast te leggen met illustraties. Ga zo door!

 

Bekijk review op Google

A

Anita van Ginkel
11 maart 2024

Prachtige poster van Ede, goede kwaliteit! Tekeningen zijn erg leuk gedaan en heel herkenbaar. Heeft een mooi plekje in de hal gekregen.. superblij mee!!

 

Bekijk review op Google

G

Gerlinde van Deelen-van Prooijen
29 januari 2024

Mooie posters en hele goede service. De poster die ik besteld had was door DHL beschadigd maar het is heel goed opgelost. Jelle heeft persoonlijk een nieuwe poster gebracht. Dat is service met een hoofdletter.

 

Bekijk review op Google

J

J. Boven
16 januari 2024

Dit cadeau is als thuiskomen!

 

Bekijk review op Google

M

Marja Fehling
16 januari 2024

Super leuke poster, met leuke herkenbare plekken van Wageningen.
Super contact en snelle levering.

 

Bekijk review op Google

H

Herrold Franken
4 december 2023

Vandaag de kaarten van Barneveld binnen gekregen! Echt super leuk en op een speelse manier gemaakt…en alle belangrijke en leuke dingen uit Barneveld staan erop! Echt supper leuk gedaan…👌😃

 

Bekijk review op Google

A

Alina Mulder
10 november 2023

Uitstekende service via instagram. Een prachtige plaat van ‘mijn’ Veenendaal in de gang!

 

Bekijk review op Google

M

Meine Wijnstra
4 november 2023

Super toffe posters! De kwaliteit is top en de posters passen goed perfect bij de plaats!!

 

Bekijk review op Google

H

Henk Q van den Brink
28 oktober 2023

Super leuke producten, ik had al het Lunters abc gekregen voor Vaderdag, en nu het Veens abc gewonnen super blij mee😊

 

Bekijk review op Google

L

Lina Methorst
4 oktober 2023

Super leuke poster, mooie kwaliteit, zeker zijn geld waard!

 

Bekijk review op Google

G

Ginger Moor
17 september 2023

Super leuke posters met herkenningspunten uit je dorp. Fijne communicatie en levering

 

Bekijk review op Google

M

Marjon van Rooijen
16 september 2023

Super leuke poster voor bij het (huis)werkplekje van onze dochters. Mooie kleuren, goed formaat (heb de grote). Geleverd in stevige koker. Dankjewel posterplaats! 👌🏼

 

Bekijk deze review op Google

J

Jacoline van Veldhuizen
30 augustus 2023

Ik had op het laatste moment een poster besteld voor een verjaardagscadeau. Er werd vlot gecommuniceerd en ik kon het diezelfde middag ophalen. De jarige bleek ook van iemand anders de poster te hebben gekregen maar vond het zo leuk dat er nu een in huis, en een in de veranda hangt. Goed cadeau dus!

 

Bekijk review op Google

M

Margriet van Wely
25 augustus 2023

Hele bijzondere ABC-poster van ons dorp Bennekom. Hij krijgt een mooie lijst en een prominente plek. De poster werd snel bezorgd in een degelijke koker.

 

Bekijk review op Google

L

Linda Huisman
5 augustus 2023

Superleuke poster kado gehad! Herkenbare illustraties, luxe papier, netjes verpakt. Heel leuk om kado te krijgen, dus ook heel leuk idee om kado te geven 😉

 

Bekijk review op Google

D

Donna Van Eldik
5 augustus 2023

Snelle levering, mooie posters en leuke mensen!

 

Bekijk review op Google

S

Sanne van Barneveld
30 juli 2023

Prachtige poster van Ede gewonnen! De kwaliteit van de poster is ook top! En ik kreeg ook nog een poster extra kado voor onze nieuwe afdeling in het ziekenhuis!

 

Bekijk review op Google

W

William van den Akker
28 juli 2023

Tijdens koningsdag een super leuke ABC poster van Barneveld bij deze leuke mensen gekocht 🙂 Vandaar mailcontact met hun gehad over een andere poster die ik graag zou willen hebben, maar nog niet in collectie is. Wordt toevallig aangewerkt en ook deze zal ik zeker bij ze kopen. Ik kijk enorm uit naar de volgende aankoop

 

Bekijk review op Google

G

Gerlinda Huiberts
15 juli 2023

Een hele gave poster voor jong en oud! Onze kinderen wijzen vele leuke plekken van het mooie Lunteren aan, waar zij weleens geweest zijn. Leuk en leerzaam! Ook de verzending en service is top!

 

Bekijk review op Google

M

Marlies Janssen
14 juni 2023

Super leuke poster, onze meiden wijzen alles aan en benoemen de leuke platen! Inmiddels ook al ideeën om ze aan verschillende mensen cadeau te doen omdat iedereen ze zo leuk vind!

 

Bekijk review op Google

M

Marian Klomp
14 juni 2023

Snelle service en leuk product

 

Bekijk review op Google

M

Marleen Kas
9 juni 2023

Super blij met de poster…!! Had zelf te snel gehandeld waardoor ik de korting mis was gelopen.. maar ze kwamen met een mooie oplossing!!

 

Bekijk review op Google

B

Bauke de Boer
7 juni 2023

Super mooie originele poster en van goede kwaliteit. Ook het contact verloopt soepel, reageren snel en de mensen zijn heel vriendelijk.

 

Bekijk review op Google

N

Niels van Gink
4 juni 2023

Fijne en netjes geholpen, ondanks door DHL mijn poster wat beschadigd was.. Konden in Ede zo zonder moeite nieuwe ophalen.Fijne communicatie hierover 👌🏻

 

Bekijk review op Google

A

Alisha van de Krol
14 mei 2023

Goede en snelle levering. Poster ziet er erg leuk uit en is zeker het bestellen waard!

 

Bekijk review op Google

A

Arjan Ros
28 april 2023

Origineel idee en prachtige uitwerking! Bij ons krijgt toiletbezoek vanaf nu een meerwaarde 😉

 

Bekijk review op Google

J

Julia van Voorst
24 april 2023

Mooie en unieke posters. Echt een leuk cadeau voor jong en oud!

 

Bekijk review op Google

M

Mandy Downey
16 april 2023

Wat een tof concept! De illustraties geven het een persoonlijke uitstraling. Ik ga het zeker vaker kado geven! Ps. Kan ik Veenendaal al pre-orderen? 🙌🏼

 

Bekijk review op Google

M

Marnix Kamminga
16 april 2023

Super leuk concept met een mooie vormgeving.

 

Bekijk review op Google

J

Jordie Koppenaal
14 april 2023

Poster besteld voor op de kinderkamer. Snel in huis en duidelijke communicatie. De poster zelf van goede kwaliteit. Aanrader!

 

Bekijk review op Google

M

Melanie
14 april 2023

De stadsposter is een origineel en persoonlijk product. Van goede kwaliteit! De kleuren die gekozen zijn en de stijl van de illustraties zijn een mooi geheel samen. Wij zijn super tevreden en de poster van Lunteren is een eyecatcher aan de muur. Er is ook goed nagedacht over de woorden bij de verschillende letters van het ABC, zo zijn het erg herkenbare plekken/voorwerpen voor het dorp.

 

Bekijk review op Google

L

Leon Verbakel
14 april 2023

Super leuk om cadeau te geven. Erg creatief gemaakt!

 

Bekijk review op Google

D

Daniël Doelman
14 april 2023

Mooie poster van hoge kwaliteit! Staat mooi ter decoratie in huis.

 

Bekijk review op Google

N

N van Voorthuizen
13 april 2023

Originele herkenbare poster van goeie kwaliteit.

 

Bekijk review op Google

D

Daphne
13 april 2023

Wat een mooie poster met leuke en herkenbare illustraties. Echt een aanrader! Al een hoop positieve reacties op gehad!

 

Bekijk review op Google

Veilig online betalen met je eigen bank of gewenste betaalmiddel

PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats veilig betalen