PosterPlaats stadsposter Bennekoms ABC poster plaats Bennekom verkooppunten Van Wonderen Shoes&Stuff

Wholesale
Verkooppunt worden

PosterPlaats stadsposter Bennekoms ABC poster plaats Bennekom verkooppunten Van Wonderen Shoes&Stuff

Wil jij onze producten verkopen?
Dat kan!

Wat begon als een hobby, is nu een uit de hand gelopen webshop. Daarom zijn we dringend op zoek naar verkooppunten. En misschien wel naar jou! Veel van onze bestellingen worden (i.v.m. verzendkosten) bij ons aan huis afgehaald. Voor ons is het natuurlijk hartstikke leuk om de gezichten achter de bestelling te zien, maar nog beter is het als men onze lokale posters en / of ansichtkaarten kan kopen bij een winkel in hun eigen woonplaats. Interesse in een van onze lokale ABC posters of ansichtkaarten? Neem snel contact met ons op, we gaan graag het gesprek aan!

Groetjes, Jelle en Daisy
Team PosterPlaats

Jouw locatie komt als verkooppunt op onze website te staan. hier is een unieke pagina voor ontwikkeld met daarop een verzameling van alle verkooppunten. Dit is inclusief routebeschrijving en jullie aanbod zodat men weet welke producten ze bij jullie kunnen vinden.

De ABC poster worden opgerold geleverd in aparte kokers met daarop een ronde sticker met ons logo. In de de koker zit ook een algemene flyer.  De lokale ansichtkaarten worden los geleverd en deze kunt u bijvoorbeeld in een kaartenrek of bakje bij de kassa zetten.

De posters worden geleverd in unieke PosterPlaats kratten. Deze speciaal gemaakte kratten zijn met een verstelbare elastiek zodat de kokers strak geklemd staan niet zullen omvallen. Dit zorgt ervoor dat het aanbod altijd verzorgt wordt getoond en men eenvoudig een kokertje kan meepakken.

Omdat we voor de ABC posters werken met speciale kratten is er wel een minimale afname. Dit omdat het zonde is om een krat te maken voor bijvoorbeeld maar vijf posters. Eventueel is het ook mogelijk om te kiezen voor één krat en de twee formaten posters te mixen. Uiteraard ben je bij interesse niet verplicht om alle drie onze verschillende producten af te nemen. Je kan er ook voor kiezen om bijvoorbeeld alleen onze lokale ansichtkaarten af te nemen.

Jazeker. Iedere poster en ansichtkaart is uniek en heeft een eigen GTIN-13 / EAN artikelcode. We hebben ze geregistreerd bij GS1 en daardoor kunt u ze eenvoudig toevoegen in uw eigen kassa of verkoopsysteem.

Jazeker! Neem tijdig contact op als uw voorraad dreigt op te raken. Dan zullen we ervoor zorgen dat dit zo spoedig mogelijk wordt aangevuld.

Uiteraard gaan we hier niet vanuit, maar het kan altijd gebeuren. Met veel zorg en liefde verpakken we onze producten! We gaan altijd zéér zorgvuldig met onze posters en ansichtkaarten om en verwachten dat ook van jou als winkelier. Wordt een product beschadigd retour gebracht en dit is niet door toedoen van de klant zelf, dan zullen wij dit uiteraard voor onze rekening nemen! Neem voor dit soort specifieke gevallen ten alle tijden contact met ons op.

Wat ons betreft wel. Uiteraard kijken we wel naar het type winkel en de bijbehorende doelgroep. Als dit elkaar niet bijt, kunnen meerdere winkels onze lokale posters en / of ansichtkaarten verkopen. We zien dat onze producten ook veel als kassakoopjes (impulsaankopen) worden gezien en neergezet. Daarom kunnen ook prima een hippe lunchroom, bakker, boekenwinkel en dergelijke onze producten verkopen.

PosterPlaats stadsposter Veens ABC poster verkooppunt wholesale referentie Downtown Veenendaal Ferry Gerritsen

Referentie
Downtown Veenendaal

“Wat voelden we ons vereerd om met ons pand op de ABC poster te staan. Natuurlijk twijfelden we dan ook geen moment om ook als verkooppunt te dienen. Niet alleen leuk, maar zakelijk ook interessant vanwege de marge en omdat mensen soms voor een poster komen maar dan meestal ook blijven hangen voor een kop koffie of lunch. Kortom win-win!”

Ferry Gerritsen
Commercieel directeur De Basiliek en Downtown

 

Zie jij ook mooie kansen om onze lokale ABC posters en / of ansichtkaarten te verkopen? Neem dan snel per mail contact met ons op. We sturen je graag een vrijblijven voorstel met onze inkoop en verkoopprijzen.

Ik wil ook een verkooppunt worden

Onze verkooppunten
Deze winkels zijn je voorgegaan

Nijkerk

Boekhandel Roodbeen

Plein 5
3861 AB
Nijkerk

Nijkerk

Kringloop Goed Bezig

Nijverheidsstraat 7
3861 RJ
Nijkerk

Nijkerk

Museum Nijkerk

Venestraat 16
3861 BX
Nijkerk

PosterPlaats stadsposter Wagenings ABC poster plaats Wageningen verkooppunten Boekhandel Novita
Wageningen

Boekhandel Kniphorst

Hoogstraat 49
6701 BM
Wageningen

PosterPlaats stadsposter Bennekoms ABC poster plaats Bennekom verkooppunten Boekhandel Novita
Bennekom

Boekhandel Novita

Dorpsstraat 41
6721 JJ
Bennekom

PosterPlaats stadsposter Barnevelds ABC poster plaats Barneveld verkooppunten Boekhandel Romijn
Barneveld

Boekhandel Romijn

Raadhuisplein 49
3771 ER
Barneveld

PosterPlaats stadsposter Veenendaal ABC poster plaats Veenendaal verkooppunten De Eekhoeve
Veenendaal

De Eekhoeve

Dijkstraat 115
3904 DB
Veenendaal

PosterPlaats stadsposter Lunters ABC poster plaats Lunteren verkooppunten The Read Shop
Lunteren

The Read Shop

Dorpsstraat 101
6741 AD
Lunteren

PosterPlaats stadsposter Edes ABC poster plaats Ede verkooppunten Jorisbrood
Ede

Jorisbrood

Verbindelaarsweg 90
6711 VD
Ede

PosterPlaats stadsposter Veens ABC poster plaats Veenendaal verkooppunten Basiliek Downtown
Veenendaal

Downtown

Tuinstraat 133
3901 RA
Veenendaal

PosterPlaats stadsposter Barnevelds ABC poster plaats Barneveld verkooppunten Choco & Zo
Barneveld

Choco & Zo

Raadhuisplein 42
3771 ER
Barneveld

PosterPlaats stadsposter Bennekoms ABC poster plaats Bennekom verkooppunten Van Wonderen Shoes&Stuff
Bennekom

Van Wonderen

Dorpsstraat 1
6721 JH
Bennekom

Veilig online betalen met je eigen bank of gewenste betaalmiddel

PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats veilig betalen