PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats over ons header

Wie zijn wij?
Ons verhaal

PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Jelle en Daisy, het gezicht achter PosterPlaats. Maar bovenal zijn we de trotse ouders van onze zoons Floris (5) en Valentijn (1). Sinds 2016 hebben we een eigen huisje aan het bos in Ede, daar is alles begonnen. Zo ook de start van PosterPlaats…

Wil je weten hoe het idee van onze lokale ABC posters is ontstaan en wat onze zoon Floris hier mee te maken heeft? Lees dan snel hier verder.

…Maar terug naar 2008, dat was het moment dat de vonk oversprong en we een stel werden. Ondertussen 16 jaar verder zijn we nog steeds een geweldig team. We halen het beste in elkaar naar boven en vullen elkaar goed aan. Zo is Jelle naast PosterPlaats, Concept designer bij een Digital Agancy in Veenendaal. En heeft Daisy al ruim 12 jaar haar eigen kinderopvang aan huis. Deze twee beroepen, onze ervaring en achtergrond zijn de ideale mix voor PosterPlaats.

Al vanaf de start ontwerpt Jelle alle posters en illustraties gewoon zelf. En Daisy kan met haar achtergrond en ervaring goed inschatten of de gemaakte illustraties o.a. kinderen aanspreken. Als kinderen, zoals onze eigen Floris, de illustraties weten te benoemen betekend het dat ze simpel en herkenbaar zijn. Mede daardoor leren ze letters en tegelijk ook de plaats kennen. Maar de posters blijken niet alleen gekocht te worden door ouders, we hebben een hele brede doelgroep.

Zo stonden we bijvoorbeeld ook met Koningsdag op de vrijmarkt in het centrum van Ede. Wat opviel was dat niet alleen kinderen en hun ouders op de posters afkwamen. Ook spraken we veel mensen uit bijvoorbeeld de ouderenzorg. Zeker voor ouderen (met dementie) kunnen de posters van toegevoegde waarde zijn. De herkenbare plekken op de posters kunnen namelijk herinneringen uit het verleden naar boven halen. Deze mix van leuk en leerzaam is nog steeds  onze grootste motivator om onze hobby steeds verder uit te bereiden.

Ondertussen zijn we al even op weg met PosterPlaats en weten steeds meer mensen ons te vinden. Dat komt met name omdat we het leuk vinden om samen te werken met andere ondernemers. Wij promoten hen bijvoorbeeld op de posters. En zij delen dit weer met hun netwerk en social volgers. Op deze manier helpen we elkaar, een leuke win-win situatie…

…En we staan niet stil. We hebben nog grootse dromen en blijven altijd weer nieuwe ABC posters uitbrengen. Neem lekker een kijkje op onze website of blijf op de hoogte en volg ons op Instagram. Veel kijkplezier!

Groetjes, Jelle en Daisy
Team PosterPlaats

PosterPlaats stadsposter Edes ABC poster plaats Ede media en samenwerken

Media en samenwerken
Dat willen wij wel!

Ben je enthousiast over onze ABC stadsposters en zie je een leuke samenwerking voor je? Laat het ons dan snel weten. Wij staan open voor verschillende vormen van samenwerking. Van winactie tot een interview en (blog)artikel. Wil je graag onze posters verkopen, een poster lenen of op een andere manier onze posters gebruiken? Er is van alles mogelijk…

Meer over media en samenwerken

PosterPlaats in de media
Online publicaties en krantenartikelen

Happlify
11 mei 2024

Sinds een paar weken mogen we ons trots member noemen van de Happlify Crew. Mede door deze leuke samenwerking hebben we een gezamenlijke winactie opgezet. Men maakt kans op een geweldig Nederlands ABC pakket. Een compleet mega-pakket met een totale waarde van meer dan €100 en bevat alles wat je nodig hebt om je huis, kantoor of klaslokaal te verrijken.

De Gelderlander
7 maart 2024

Vorige week werden we door journalist Pouw Jongbloed van De Gelderlander gevraagd voor een interview en fotoreportage. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen… En vandaag stonden we paginagroot in de krant. Super leuk!

 

Bekijk het online artikel

Algemeen Dagblad
7 maart 2024

Het Algemeen Dagblad heeft het artikel en interview Pouw Jongbloed (Journalist van De Gelderlander) herplaatst op hun eigen nieuwsplatform.

Bezoek Ede
1 december 2023

Het is bijna Kerst en daarom heeft het marketing team van Ede weer iets leuks bedacht, namelijk: De Edese Adventskalender. Je maakt 24 dagen lang kans op mooie prijzen door iedere dag een vakje open te maken. Zo maakte je op 16 december kans op een compleet PosterPlaats pakket t.w.v. €65,-. Wie wil dat nou niet?

 

Bekijk de winactie

Dit is Veenendaal
7 december 2023

In samenwerking met Dit is Veenendaal is er een leuke woordpuzzel geplaatst in de nieuwe Stadsglossy. Met behulp van onze illustraties moet er een woord gepuzzeld worden en de winnaars krijgen een poster van het Veens ABC cadeau. De Stadsglossy valt deze week bij iedereen in Veenendaal op de mat. Heb jij hem al gemaakt?

 

Bekijk de Stadsglossy

De Gelderlander
10 november 2023

Ons interview van Indebuurt Veenendaal is geplaatst in de krant De Gelderlander. Mooi om ook via de krant een andere doelgroep (die niet online is) aan te spreken.

 

Bekijk het online artikel

Algemeen Dagblad
6 november 2023

Ook het Algemeen Dagblad heeft het lokale artikel en interview van Indebuurt herplaatst op hun eigen nieuwsplatform.

 

Bekijk het online artikel 

IndebuurtVeenendaal
6 november 2023

Wij zijn geïnterviewd door Indebuurt Veendaal om een online artikel over PosterPlaats te publiceren. In het artikel gaat het over het ontstaan van PosterPlaats, maar ook over de Veense ABC variant die o.a. lokaal in Veenendaal te koop is.

 

Bekijk het online artikel

Dit is Veenendaal
27 september 2023

Dit is Veenendaal verzorgt de collectieve citymarketing voor Veenendaal. Zo hebben ze ook de poster van het Veens ABC gepromoot met behulp van van een winactie op verschillende social media kanalen.

 

Bekijk de winactie

Zuiver Verloskundigen
4 september 2023

Zuiver Verloskundigen is onlangs gestart met een nieuwe bevalcursus voor aanstaande ouders in Ede: Het Geboortekompas. Deze nuchtere, praktische cursus wordt gegeven door ervaren verloskundigen en heeft als doel ouders op een leuke, complete manier voor te bereiden op de geboorte van hun kind. Bij aanvang van de cursus krijgen alle ouders een katoenen tasje met daarin leuke en handige goodies, zo ook onze ansichtkaarten van het Edes ABC

Puur Jael
26 juli 2023

In samenwerking met Puur Jael, het platform voor bewuste moeders, hebben we een winactie opgezet. Dit is gepromoot door o.a. er en een blogbericht aan te wijden en te delen op verschillende social media kanalen.

 

Bekijk blogbericht

Lunterse Krant
5 juli 2023

De Lunterse Krant heeft een leuke zomerspecial genaamd De Lunterse Zoemerkraant. PosterPlaats staat erin met een unieke woordpuzzel inclusief een lokale passende prijs!

 

Bekijk de puzzelkrant

Bezoek Ede
29 juni 2023

Bezoek Ede is een initiatief van Stichting Ede Marketing en verzorgt de collectieve citymarketing voor Ede. Zo hebben ze ook onze lokale ABC posters gepromoot door middel van een winactie via de veelgelezen nieuwsbrief en op de social media kanalen.

 

Bekijk de winactie

Barneveld Centrum
15 mei 2023

Barneveld Centrum heeft met onze samenwerking een lokale winactie op social media gepromoot. Onder de nieuwe volgers van onze social kanalen werden verschillende ABC posters van Barneveld verloot.

 

Bekijk de winactie

Algemeen Dagblad
14 mei 2023

Het Algemeen Dagblad heeft ook het interview en lokale artikel van Indebuurt herplaatst op hun eigen nieuwsplatform.

 

Bekijk het online artikel

IndebuurtEde
12 mei 2023

Indebuurt Ede heeft ons geïnterviewd en hier een leuk online artikel van gepubliceerd. Het artikel gaat voornamelijk over het ontstaan van PosterPlaats en het lokale aspect hierin.

 

Bekijk het online artikel

De Gelderlander
12 mei 2023

De Gelderlander heeft het artikel van Indebuurt op hun online platform overgenomen. Daarnaast is het volledige interview ook geplaatst in het dagblad en bij abonnees op de mat beland.

 

Bekijk het online artikel

Veilig online betalen met je eigen bank of gewenste betaalmiddel

PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats veilig betalen