PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats informatie betalen en retouren

Betalen en retourneren
Veilig en vertrouwd

PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats informatie betalen en retourneren

Betaalwijze

In onze webshop kun je betalen met verschillende betrouwbare en veilige betaalmethoden. Zo accepteren we de volgende vormen van betaling: iDeal, Visa, Mastercard, American Express, PayPal of achteraf betalen met Klarna.

 

posterplaats-stadsposter-abc-poster-plaats-veilig-betalen

iDeal: Met iDeal kun je makkelijk en veilig via je eigen Nederlandse bank betalen. Wanneer je jouw bank hebt gekozen, word je doorgestuurd naar de veilige omgeving van je eigen bank. Omdat de betaling via iDeal direct wordt verwerkt kunnen wij je bestelling ook direct in behandeling nemen.

Visa, Mastercard, American Express: Betalen met je creditcard is makkelijk en zeer veilig middels de versleutelde SSL technologie. Al jouw gegevens worden in een beveiligde omgeving gehouden en je betaling wordt direct afgehandeld. Dit betekend dat wij je bestelling ook direct in behandeling kunnen nemen.

PayPal: Wanneer je ervoor kiest om te betalen via PayPal, word je direct doorgestuurd naar de website van PayPal. Wanneer je een account hebt is het betalen met een paar stappen geregeld. Heb je nog geen account? Meld je dan aan en koppel jouw eigen bank aan je PayPal account. De betaling via PayPal wordt direct verwerkt en daarmee nemen wij je bestelling ook direct in behandeling.

Klarna: Wil je liever achteraf betalen? Dat kan met je Klarna-account. Op het moment dat je kiest om je bestelling achteraf te betalen, krijg je van Klarna een factuur zodra wij hen hebben geïnformeerd dat bestelling is verstuurd. Deze factuur ontvang je via e-mail. Deze factuur betaal je aan Klarna in plaats van aan ons, uiterlijk 14 dagen nadat je de bestelling hebt ontvangen. Het makkelijkst is om de factuur via de Klarna app te betalen. Maar je kunt hem ook via de online portal op klarna.com betalen.

Retourneren

Je hebt het recht de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Daarnaast heb je na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van jouw thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa €7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en (indien redelijkerwijze mogelijk) in de originele staat (zonder kreukels of vouwen) en verpakking aan ons geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@posterplaats.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Retouradres

Heb je contact met ons opgenomen en het bericht gekregen dat je kan retourneren? Dan mag je de poster in de originele staat (zonder kreukels of vouwen) en in de geleverde vierkante verzendkoker versturen naar:

PosterPlaats (t.a.v. Jelle van Vliet)
Compagnie 8
6711 VP, Ede

Indien de retourzending in goede orde en onbeschadigd (zonder kreukels of vouwen) is ontvangen, storten we het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

Vragen?

Heb je toch nog vragen over het betalen en retourneren? Kijk dan snel of je het antwoord wel kan vinden op de veelgestelde vragen pagina. Heb je een vraag, maar staat deze daar niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veilig online betalen met je eigen bank of gewenste betaalmiddel

PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats veilig betalen