Let op: Wij staan 8 en 9 december ook op de Dickens Fair in Bennekom… Scheelt misschien weer bestellen. 😉

PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats informatie betalen en retouren

Betalen en retourneren
Veilig en vertrouwd

PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats informatie betalen en retourneren

Betaalwijze

In onze webshop kun je betalen met verschillende betrouwbare en veilige betaalmethoden. Zo accepteren we de volgende vormen van betaling: iDeal, Visa, Mastercard, American Express of PayPal.

 

posterplaats-stadsposter-abc-poster-plaats-veilig-betalen

iDeal: Met iDeal kun je makkelijk en veilig via je eigen Nederlandse bank betalen. Wanneer je jouw bank hebt gekozen, word je doorgestuurd naar de veilige omgeving van je eigen bank. Omdat de betaling via iDeal direct wordt verwerkt kunnen wij je bestelling ook direct in behandeling nemen.

Visa, Mastercard, American Express: Betalen met je creditcard is makkelijk en zeer veilig middels de versleutelde SSL technologie. Al jouw gegevens worden in een beveiligde omgeving gehouden en je betaling wordt direct afgehandeld. Dit betekend dat wij je bestelling ook direct in behandeling kunnen nemen.

PayPal: Wanneer je ervoor kiest om te betalen via PayPal, word je direct doorgestuurd naar de website van PayPal. Wanneer je een account hebt is het betalen met een paar stappen geregeld. Heb je nog geen account? Meld je dan aan en koppel jouw eigen bank aan je PayPal account. De betaling via PayPal wordt direct verwerkt en daarmee nemen wij je bestelling ook direct in behandeling.

Retourneren

Retourneren is mogelijk binnen 14 dagen na levering. De verzendkosten voor het retourneren zijn voor eigen rekening!  Als je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal de poster in de originele staat (zonder kreukels of vouwen) en in de geleverde vierkante verzendkoker geretourneerd moeten worden. Vermeld hierbij altijd je naam en e-mailadres. Om gebruik te maken van dit herroepingsrecht kun je contact met ons opnemen via info@posterplaats.nl.

Retouradres

Heb je contact met ons opgenomen en het bericht gekregen dat je kan retourneren? Dan mag je de poster in de originele staat (zonder kreukels of vouwen) en in de geleverde vierkante verzendkoker versturen naar:

PosterPlaats (t.a.v. Jelle van Vliet)
Compagnie 8
6711 VP, Ede

Indien de retourzending in goede orde en onbeschadigd (zonder kreukels of vouwen) is ontvangen, storten we het gehele aankoopbedrag binnen 14 dagen terug.

Vragen?

Heb je toch nog vragen over het betalen en retourneren? Kijk dan snel of je het antwoord wel kan vinden op de veelgestelde vragen pagina. Heb je een vraag, maar staat deze daar niet tussen? Neem dan contact met ons op.

Veilig online betalen met je eigen bank of gewenste betaalmiddel

PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats veilig betalen