Nieuws
En blogs

Onze eerste Koningsdag

Koningsdag stond weer voor de deur! 🧡 En na de releases van Ede, Lunteren en Barneveld waren we ready voor onze allereerste vrijmarkt. Spannend, want wat vinden jullie van onze posters en slaan ze ook écht aan op een vrijmarkt. Wij wilden graag in het diepe springen om zo een mooie kans te pakken om PosterPlaats op de kaart te zetten. #koningsdag2023 #nederlandviert

Rollen, rollen en nog eens rollen

De dagen voor Koningsdag waren we al flink aan de slag gegaan met de voorbereidingen. We gingen de posters van Ede, Lunteren en Barneveld verkopen, in zowel kleine als grote formaten. Deze moesten natuurlijk allemaal netjes in kokers worden gerold. Voldoende voorraad is natuurlijk een must, dus een groot deel van onze dag bestond uit rollen, rollen en nog meer rollen. 💪 En natuurlijk nog de vraag, hoe gaan we ervoor zorgen dat onze stand er aantrekkelijk en overzichtelijk uitziet? Allemaal uitdagingen waar we voor het eerst mee te maken kregen… #leukeuitdagingen

Ik heb mijn wagen volgeladen, vol met…

De volgende dag was het zover: de dag van de vrijmarkt, oftewel showtime! 🤩 We reden met een volgepakte auto richting het centrum van Ede. Wij wilden er vroeg bij zijn om een goede plek te vinden waar we de hele dag zouden staan. En ja hoor, we vonden een perfect plekje, voor de Hema midden in de winkelstraat van Ede. Vervolgens gingen we meteen aan de slag met het opzetten van onze stand. De kokers stonden mooi in houten kistjes en de posters presenteerden we op schildersezels. Voor het gemak hadden we een pinapparaat geregeld, zodat iedereen gemakkelijk een poster kon kopen. En natuurlijk, omdat het Koningsdag is, ontbraken de oranjeversieringen en onze eigen oranje outfits ook niet. #oranjeboven #feestinhetoranje

Wat een dag…

Wat hebben we genoten van deze dag! Het was een dag vol gezelligheid en een heerlijke sfeer. Jullie waren enthousiast en gelukkig hadden we de hele dag mooi weer. 😀 Tussen het verkopen door namen we natuurlijk ook even de tijd om zelf wat rond te snuffelen naar verborgen pareltjes. En natuurlijk ga je dan weer naar huis met een veel te grote helikopter, Floris zijn grote wens. 🙈 We begonnen deze blog met de vraag die wij onszelf vooraf stelden, namelijk of onze posters (op de vrijmarkt) zouden aanslaan? Ons antwoord daarop is volmondig: ja! Blijf onze socials volgen, want volgend jaar met Koningsdag 2024 zijn we zeker weer van de partij. #helemaalhappy #vrijmarktvibes

Terug naar overzicht

PosterPlaats in de media
Online publicaties en krantenartikelen

Happlify
11 mei 2024

Sinds een paar weken mogen we ons trots member noemen van de Happlify Crew. Mede door deze leuke samenwerking hebben we een gezamenlijke winactie opgezet. Men maakt kans op een geweldig Nederlands ABC pakket. Een compleet mega-pakket met een totale waarde van meer dan €100 en bevat alles wat je nodig hebt om je huis, kantoor of klaslokaal te verrijken.

De Gelderlander
7 maart 2024

Vorige week werden we door journalist Pouw Jongbloed van De Gelderlander gevraagd voor een interview en fotoreportage. Daar zeggen we natuurlijk geen nee tegen… En vandaag stonden we paginagroot in de krant. Super leuk!

 

Bekijk het online artikel

Algemeen Dagblad
7 maart 2024

Het Algemeen Dagblad heeft het artikel en interview Pouw Jongbloed (Journalist van De Gelderlander) herplaatst op hun eigen nieuwsplatform.

Bezoek Ede
1 december 2023

Het is bijna Kerst en daarom heeft het marketing team van Ede weer iets leuks bedacht, namelijk: De Edese Adventskalender. Je maakt 24 dagen lang kans op mooie prijzen door iedere dag een vakje open te maken. Zo maakte je op 16 december kans op een compleet PosterPlaats pakket t.w.v. €65,-. Wie wil dat nou niet?

 

Bekijk de winactie

Dit is Veenendaal
7 december 2023

In samenwerking met Dit is Veenendaal is er een leuke woordpuzzel geplaatst in de nieuwe Stadsglossy. Met behulp van onze illustraties moet er een woord gepuzzeld worden en de winnaars krijgen een poster van het Veens ABC cadeau. De Stadsglossy valt deze week bij iedereen in Veenendaal op de mat. Heb jij hem al gemaakt?

 

Bekijk de Stadsglossy

De Gelderlander
10 november 2023

Ons interview van Indebuurt Veenendaal is geplaatst in de krant De Gelderlander. Mooi om ook via de krant een andere doelgroep (die niet online is) aan te spreken.

 

Bekijk het online artikel

Algemeen Dagblad
6 november 2023

Ook het Algemeen Dagblad heeft het lokale artikel en interview van Indebuurt herplaatst op hun eigen nieuwsplatform.

 

Bekijk het online artikel 

IndebuurtVeenendaal
6 november 2023

Wij zijn geïnterviewd door Indebuurt Veendaal om een online artikel over PosterPlaats te publiceren. In het artikel gaat het over het ontstaan van PosterPlaats, maar ook over de Veense ABC variant die o.a. lokaal in Veenendaal te koop is.

 

Bekijk het online artikel

Dit is Veenendaal
27 september 2023

Dit is Veenendaal verzorgt de collectieve citymarketing voor Veenendaal. Zo hebben ze ook de poster van het Veens ABC gepromoot met behulp van van een winactie op verschillende social media kanalen.

 

Bekijk de winactie

Zuiver Verloskundigen
4 september 2023

Zuiver Verloskundigen is onlangs gestart met een nieuwe bevalcursus voor aanstaande ouders in Ede: Het Geboortekompas. Deze nuchtere, praktische cursus wordt gegeven door ervaren verloskundigen en heeft als doel ouders op een leuke, complete manier voor te bereiden op de geboorte van hun kind. Bij aanvang van de cursus krijgen alle ouders een katoenen tasje met daarin leuke en handige goodies, zo ook onze ansichtkaarten van het Edes ABC

Puur Jael
26 juli 2023

In samenwerking met Puur Jael, het platform voor bewuste moeders, hebben we een winactie opgezet. Dit is gepromoot door o.a. er en een blogbericht aan te wijden en te delen op verschillende social media kanalen.

 

Bekijk blogbericht

Lunterse Krant
5 juli 2023

De Lunterse Krant heeft een leuke zomerspecial genaamd De Lunterse Zoemerkraant. PosterPlaats staat erin met een unieke woordpuzzel inclusief een lokale passende prijs!

 

Bekijk de puzzelkrant

Bezoek Ede
29 juni 2023

Bezoek Ede is een initiatief van Stichting Ede Marketing en verzorgt de collectieve citymarketing voor Ede. Zo hebben ze ook onze lokale ABC posters gepromoot door middel van een winactie via de veelgelezen nieuwsbrief en op de social media kanalen.

 

Bekijk de winactie

Barneveld Centrum
15 mei 2023

Barneveld Centrum heeft met onze samenwerking een lokale winactie op social media gepromoot. Onder de nieuwe volgers van onze social kanalen werden verschillende ABC posters van Barneveld verloot.

 

Bekijk de winactie

Algemeen Dagblad
14 mei 2023

Het Algemeen Dagblad heeft ook het interview en lokale artikel van Indebuurt herplaatst op hun eigen nieuwsplatform.

 

Bekijk het online artikel

IndebuurtEde
12 mei 2023

Indebuurt Ede heeft ons geïnterviewd en hier een leuk online artikel van gepubliceerd. Het artikel gaat voornamelijk over het ontstaan van PosterPlaats en het lokale aspect hierin.

 

Bekijk het online artikel

De Gelderlander
12 mei 2023

De Gelderlander heeft het artikel van Indebuurt op hun online platform overgenomen. Daarnaast is het volledige interview ook geplaatst in het dagblad en bij abonnees op de mat beland.

 

Bekijk het online artikel

Veilig online betalen met je eigen bank of gewenste betaalmiddel

PosterPlaats stadsposter ABC poster plaats veilig betalen